Warning: Creating default object from empty value in /home/wordpres/public_html/wellnessophold.eu/wp-content/themes/simplicity/functions/admin-hooks.php on line 160

Wellness og spa ophold i Tyskland

Med sin lange historie af kurbade og helsebringende varme kilder, er Tyskland stedet at tage hen for en kort pause og for forkæle krop og sind. Romerne gjorde fuld brug af de varme mineralske kilder ved Baden-Baden, og gennem tiderne disse store naturlige ressourcer er blevet synonymt med sundhed og velvære.

I det 18. og 19. århundrede, mødtes de aristokratiske klasser i Europa i de store tyske spa resort byer – og i disse dage er området i kraftig vækst for store spa regioner som Baden-Wuerttemburg. Tyskland har næsten 900 kursteder, herunder mineralvand og mudder kurbade, klimatiske kursteder (kendt for frisk luft), sø resorts, og hydroterapi kursteder.

Tjek Baden

Nogle af de bedste kurbade i Tyskland ligger i Baden-Wuerttemburg. Denne delstat i det sydvestlige Tyskland har en lang række varme mineralske kilder, hvilket gør den til en af Tysklands førende destination for spa ferie. Og fordi Baden-Wuettemburg grænser på Frankrig nydes der godt af den samme tradition for god mad og fremragende restauranter.

Selvfølgelig er det store højdepunkt for spa-elskere i Baden-Wuerttemburg – Baden-Baden, den berømte historiske kurby. Ved foden af ​​den maleriske Schwarzwald, ligger den elegante spa resort i Baden-Baden som en idyllisk oase af fred og ro. Der er de klassiske hotel steder for dem med ekstra penge at bruge, og ønsket om alt luksus er i højsædet, men det er også nemt at få exceptionel værdi overlegen 3-stjernede hoteller som f.eks Hotel Merkur, der for nylig er blevet renoveret og blandinger en slank og stilfuld finish med en varm og indbydende atmosfære. Det moderne Caracalla Spa er det perfekte sted at slappe af, kan tilbyde enestående wellness muligheder og mange spa-behandlinger.

Andre fremragende kurbade her er de Hotel Bareis, Traube-Tonbach, og den ekstraordinære Bad Duerrheim som er kendt for dets salt vand, fango behandlinger og en Fantasyland “sauna verden”. (Igloo værelser, åben ild, kamille dampbade en finsk sauna). Hovedstaden i regionen – Stuttgart – også prale mange hoteller med spa-faciliteter, som gør fuld brug af Canstatter foråret kompleks. Hoteller som Le Meridien, Mo Hotel og Steigenberger Graf Zeppelin er alle udstyrede med fremragende wellness-centre.

Wellnessophold i Tyskland i Centrovital

Berlin er blevet revitaliseret i de sidste 2 årtier, hvor et eksempel på en fantastisk spa-afdeling er Centrovital, et elegant 4-stjernet hotel beliggende tæt på Spandau Sø, lige uden for Berlin’s centrum. Hotellet, med 4 restauranter, et wellness center og fuldt udstyret fitnessrum, giver et velkomment pusterum fra den summende hovedstad. Her kan du forkæle dig selv med en genoplivning Thalasso massage og før du begiver dig ud for en nat i byen, eller prøv nogle af de spa’s forkælelse skønhedsbehandlinger, som ansigtsbehandlinger, manicure og pedicure.

Generelt om wellnessophold i Tyskland

En fordel ved at tage på wellnessophold i Tyskland er, at landet faktisk ligner Danmark en hel del på mange punkter. Det er ikke sådan, at du kommer ud til et helt nyt land, hvor absolut intet er genkendeligt – hastighedsgrænserne er i de store træk de samme, du kan købe det samme i supermarkederne, og hvad du kan med et wellnessophold i Danmark, kan du også i Tyskland – blot lidt mere til.

Du kan med fordel både vælge at køre ned til Tyskland med egen bil, hvor det er nemt at tage en afstikker udover dit planlagte wellnessophold hos vores tyske naboer, men også fly til Tyskland er en billig størrelse. Det er ikke sådan, at du skal spinke og spare og droppe helkropsmassagen på dit wellnessophold, hvis du vælger at flyve derned – tværtimod er det næsten muligt at spare en smule penge, tager vi vores nuværende benzinpriser i betragtning.

Ved wellnessophold i Tyskland har du både mulighed for at købe og betale hele opholdet på nettet, hvorved du næsten ikke har brug for at veksle til euro, men du kan også vælge blot at reservere en plads, og betale kontakt, når først du ankommer til wellnessstedet. Hvad du foretrækker her er naturligvis op til dine præferencer; vigtigt er det blot at nævne, at du med et wellnessophold i Tyskland har valget mellem de to muligheder!

Har du først været på wellnessophold i Nordtyskland betyder det ikke, at du har prøvet alle de oplevelser, det er muligt at få med wellness og spa i Tyskland. Sydtyskland, Østtyskland, Vesttyskland og Nordtyskland har hver deres forskellige træk og forskelligheder, der gør det værd at overveje en wellnesstur til alle egne af landet, hvis du da har penge til det. Det er anbefalelsesværdigt i den grad!

Til sidst kan vi nævne, at vi her på siden i den grad anbefaler et wellnessophold i Tyskland. Ikke alene er der gode muligheder for at blive forkælet, at blive afstresset og at få fjernet spændingen fra skuldrene, men tyskerne er et oprigtigt godt folk, og du har mulighed for at tage mange afstikkere til både koncerter, gåture, museer, fodboldkampe og meget mere, er du først taget afsted på et godt og gammeldags billigt wellnessophold i Tyskland.

Hav en rigtigt god tur – wellnessophold i Tyskland er for alle!

Related posts:

Tags: